среда, 15 апреля 2020 г.

Трудове навчання 8 клас

Проект. Страви української кухні.

 Завдання.

1. Переглянути відео  "Українські страви - символи країни".


2. Опрацювати статтю "ПОЖИВНІ РЕЧОВИНИ, ЩО МІСТЯТЬСЯ В ПРОДУКТАХ ХАРЧУВАННЯ ТА ЇХ ВПЛИВ НА СТАН ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ"  за посиланням: 

https://school.home-task.com/pozhivni-rechovini-shho-mistyatsya-v-produktax-xarchuvannya-ta-yix-vpliv-na-stan-zdorov-ya-lyudini/

3. Скласти меню на один з прийомів їжі ( сніданок, обід або вечеря) та порахувати кількість спожитих калорій, використовуючи таблицю калорійності продуктів за посиланням:

https://medfond.com/static/tablicya-kaloriinosti-produktiv.html

4. Скласти технологічну послідовність (рецепт) будь-якої страви української кухні.

5. Переглянути відео "Правила сервірування столу" 

6. За майстер - класом засервірувати стіл для однієї персони.

7. Всі виконані завдання відправити на електронну пошту
gapotchenko.sergei96@gmail.com

Комментариев нет:

Отправить комментарий